Qui som

Qui som

TVAnimalista és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment pels Drets dels Animals, l’activisme i en el món de l’explotació animal.

Les persones que formem la TVA cerquem la difusió d’una realitat que és ocultada pels mitjans, per la indústria, silenciada pels propis agents que la generen i que és adoptada com estil de vida per la majoria de la població que no ha pogut plantejar-se els seus hàbits de vida, per no tenir accés a la realitat que, intencionadament, s’amaga dels focus de les càmeres.

TVA pretén ser una eina que sigui utilitzada per totes aquelles persones que vulguin difondre la cara oculta d’aquesta realitat, que vulguin difondre el veganisme i l’antiespecisme i els Drets dels Animals, que vulguin difondre la seva aportació al canvi ètic de les relacions que establim entre nosaltres i amb la resta d’éssers sintents.

Des de la TVA estem treballant per a col·laborar de forma habitual amb altres canals de televisió de contingut social, amb associacions i individus que estan involucrats en la transformació social necessària per a viure en societats més justes, més ètiques i organitzades en base a criteris de justícia social, de respecte al mediambient i a tots els éssers sintents amb els que compartim el món i les nostres vides.

NOTA LEGAL

TVAnimalista no es fa responsable de les opinions exposades en els seus vídeos o a la pàgina web. El material gràfic usat en xerrades i presentacions és utilitzat sota la responsabilitat de les persones ponents.