Dossier comercial

Dossier comercial

TVAnimalista és una associació formada per persones de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència per donar forma audiovisual als esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment dels Drets Animals i el veganisme com a estil de vida.

Des de fa 2 anys usem diferents plataformes per difondre els nostres continguts, principalment via internet: el portal tvanimalista.com, canals de videos a youtube i vimeo, així com les diferents xarxes socials i darrerament també a través de “LaTele” al canal 37  de la TDT en Barcelona y Maresme.

 

Els nostres continguts són àmpliament visionats principalment des de l’estat espanyol ja que tots els programes i notícies els realitzem per duplicat, en castellà i en català; i inclouen notícies, entrevistes, debats, taules rodones i programes de cuina vegana.

 

Les darreres dades d’audiència a través d’internet ens posicionen com a portal de referència dins del moviment animalista i de persones que simpatitzen amb el veganisme, i en creixement constant. Durant el mes de maig de 2012 vam tenir 54.200 visites, 1800 visites diàries de mitjana, 712.000 pàgines visionades.

Estadísitques de Nominalia (servidor de la pàgina web):

Visionats computats per Vimeo (a 25/05/2012)


Totes les dades poden ser verificades i estan a disposició.

 

Les fórmules tradicionals de publicitat en els mass media requereixen de grans inversions i no sempre reporten un resultat medible i eficaç. Anunciar-se a TVAnimalista.com li permetrà:
– Rentabilitzar al màxim el seu pressupost publicitari, dirigint-se únicament a clients i consumidors potencials.
– Reforçar presència en el mercat i una imatge de marca, activa i compromesa amb les inquietuds dels seus clients.
– Podem crear per vostè continguts de forma contínua o puntual que ajudin a dinamitzar les xarxes socials en la que està present el seu negoci, destacant els valors de la marca sense que el consumidor percebi un impacte pubicitari.

Opcions de contractació:

 

· Publicitat web

Hi ha dos tipus de banners:

–  el banner gran apareix en totes les pàgines i pot ser compartit amb més anunciants.
– el petit apareix en totes les pàgines excepte el calendari i en la futura Guia Verda.

Si vostè té un banner ja realitzat i és estàtic, li podem adaptar a les nostres mides gratuïtament. Existeix la possibilitat que el banner sigui bilingüe adaptant-se a la llengua escollida per l’usuari.

Per saber les mides exactes pot ampliar la imatge.

 

· Patrocinis

El patrocini és una publicitat puntual però indefinida en el temps, és una col·laboració econòmica per produir un programa puntual com a.DOC de documentals o el programa Cuina Vegana.
El programa de Cuina Vegana és totalment atemporal, és a dir que no té caducitat per tant el nombre de visites no decaurà al llarg del temps perquè no està relacionat amb l’actualitat informativa.
El patrocini apareixeria al principi i al final del programa durant 5 segons amb el missatge: “Programa patrocinat per”. Es pot incloure logo, text amb l’adreça i telèfon i una fotografia de producte o establiment.

 

· Emplaçament publilcitari

L’emplaçament publicitari és una aparició del seu producte en algun dels programes de cuina. Apareixerà sol com a bodegó durant 5 segons dins de la presentació dels ingredients i també durant l’elaboració de la recepta.

Si vostè té un negoci alimentari o relacionat hi ha la possibilitat de menció del seu establiment o marca com a recomanació de la veu en off. Un faldó de text infomarà en el moment de la menció del nom, telèfon i situació de l’establiment.

 

· Informercials

És un reportatge comercial de 4 minuts sobre un establiment en general. Inclou una entrevista pactada.
Per als restaurants existeix la possibilitat “el·laboració plat” que mostraria la confecció d’un plat emblemàtic dins de la cuina del mateix restaurant.
Aquest reportatge seria difòs a travès de web, vimeo, youtube i xarxes socials (facebook i twitter) i en un futur seria accessible des de la Guia Verda de negocis vegans i veg-friendly de tot l’estat espanyol.

 

Tarifes :

Espai Preu
Publicitat web banner gran 100 € /mes
banner petit 75 € /mes
Guia verda (en construcció)
Patrocinis a.DOC 500 €
Cuina Vegana 800 €
Emplaçament publicitari Cuina Vegana 800 €
Informercials “el·laboració plat” 1.000 €
comerç 700 €