Enregistrament del col·loqui sobre el documental “The emotional world of farm animals”, organitzat per Antropologia de la Vida Animal. Grup d’estudis d’etnozoologia al Museu Etnològic i de les Culutres del Món de Barcelona, el dia 14 de juny de 2018.

Mara Martínez Morant, doctora en antropologia i coordinadora del grup de recerca Antropologia de la Vida Animal. Grup d’estudis d’etnozoologia; Adrià Voltes, doctoranda en neurobiologia i investigadora en el grup Antropologia de la Vida Animal. Grup d’estudis d’etnozoologia i, Elena Tova, fundadora del El Hogar Animal Sanctuary van parlar al voltant de les emocions dels altres animals, de la seva consciència i agència, i de com diferents espècies manifesten les seves emocions, aportant dades per a intentar comprendre aquest món emocional dels altres animals que se’ls continua negant des de diferents sectors socials.