Entrevista a Rosi Carro que ens explica el decomís d’animals a l’Aeroport del Prat que anàven a ser venuts a la cadena de botigues MisterGuau.

 

 

El negoci de la compra-venda d’animals és una cadena de producció, com si fèssin sabates: criador, majoristes, transport, proveidor i comprador, i és casi impossible que en una època en l’etapa més delicada de la vida d’un animal, no es posi malalt.

 
Reportatge: “Tràfic d’animals malalts – testimonis de les persones afectades”

 

Hem denunciat altres botigues de Barcelona, ens han arribat queixes de Catalunya, d’altres criadors, però com he dit abans, si a països com a Canadà o a Califòrnia, s’ha prohibit la venda en botigues, és perquè això és un problema generalitzat.

 
Reportatge: “De la venda a l’adopció, una clínica catalana troba la fórmula de l’èxit”: