El passat dilluns 27 de gener, es va celebrar a Barcelona una funció benèfica de l’obra teatral “PARARAPAPA” en homenatge al 10è aniversari de l’Associació Animalista LIBERA!, que va aconseguir reunir més de 200 espectadors al Teatre Principal de Barcelona.

La recaptació íntegra d’aquesta única funció anirà destinada a les despeses generades per la campanya CLAC (Catalunya Lliure d’Animals en Circs), impulsora de la proposició de llei que actualment s’està tramitant al Parlament per prohibir els circs amb animals a Catalunya.

Entre els assistents a l’esdeveniment que van donar suport a aquesta campanya es trobaven polítiques i polítics de l’àmbit municipal i autonòmic i alguna personalitat de l’àmbit animalista.

A la presentació de l’espectacle, la directora de l’obra, Mónica Pérez, va destacar el treball dels 10 anys de LIBERA! i la necessitat de fomentar la cultura favorable a la consideració ètica dels animals, com el projecte “LIBERArte!, Manifestacions artístiques per l’alliberament animal” en el que se enmarca l’obra “PARARAPAPA”.

A continuació, Leonardo Anselmi, coordinador general de l’entitat, va agrair la col•laboració de la directora i dels actors de l’obra, Fermí Fernández, Miki Esparbé i Jordi Rios, i va explicar la finalitat de la campanya CLAC, celebrant la sensibilització dels grups parlamentaris que donen suport a aquesta iniciativa i la històrica conscienciació de Catalunya en l’àmbit de la defensa dels drets dels animals. Tanmateix des de Libera! agraeixen l’actor Toni Albà la cessió del renovat Teatre Principal per a l’esdeveniment.