Amb motiu del dia Internacional dels Drets Animals, DefensAnimal.org va realitzar aquest diumenge actes informatius als carrers de València i Bogotà, amb el lema ” Per uns veritables Drets Animals”.

A València activistes d’aquesta organització es van reunir a la plaça de la Reina per reivindicar Drets Animals mostrant pancartes i repartint díptics informatius al públic que s’acostava.

Segons Luis Pérez, president de DefensAnimal.org, “no hem d’oblidar que els humans també som animals , i que els altres animals -els no humans -també són persones“.

Pérez denuncia que al referir-se als animals no humans, es parli de dret a no ser maltractat, a no abusar-ne, a les dimensions de les gàbies o que se’ls redueixi el patiment, quan “el que tota persona mereix és que tots seus interessos siguin respectats “.

Durant l’acte es va reclamar que els animals deixin de ser usats contra la seva voluntat , que no se’ls privi de llibertat, que no forcin més embarassos ni els llevin la vida, indistintament de l’espècie a la qual pertanyi la víctima, sense tenir en consideració mesures benestaristes que puguin legitimar l’explotació animal.

Per això , DefensAnimal.org reivindica “uns veritables drets animals, que siguin aplicables a tots i totes, sense importar qui o com siguem, és a dir, independentment de si som humans, sardines, ratolins, crustacis, coloms, mosquits ... ”

Foto: DefensAnimal.org