Una delegació de la Unió Esportiva Vegetariana participarà en la 33a Marató Ciutat de València i en els 10k per demostrar que la pràctica esportiva no és incompatible amb una alimentació vegetariana .
 
El proper dia 17 de novembre, coincidint amb la 33a marató de València, una delegació de 15 VeggieRunners, apel·latiu popular dels membres de la Unió Esportiva Vegetariana (UDV), es reuniran per córrer la marató i el 10K que se celebra el mateix dia, demostrant que la pràctica esportiva no és incompatible amb una alimentació sostenible amb el medi ambient i respectuosa amb els animals .
 
Els i les corredores populars arribaran a València des de Castella – la Manxa, la Comunitat Valenciana, Catalunya i Madrid per a participar en l’esdeveniment esportiu amb la intenció de fer visible un estil de vida lliure d’explotació animal i respectuós amb el medi ambient i desmuntar els prejudicis sobre la nutrició deficitària atribuïda a la dieta vegetariana.
 
La UDV és un club esportiu format per esportistes vegetarians de diferents disciplines i categories que practiquen i promouen un estil de vida ètic amb els animals i amb el planeta . Els i les VeggieRunners tenen com a objectiu general crear consciència de l’abús i explotació animal a través de la pràctica esportiva. A més pensen que un estil de vida vegà no només és saludable per al cos, per a la consciència i per al planeta sinó la millor manera de començar a aconseguir l’abolició total de l’explotació animal.