Després de Earthlings, TVAnimalista estrena un nou documental doblat en català i castellà, es tracta del documental produït per PETA sobre Britches.

En 1985 un grup d’activistes del Front d’Alliberament Animal va entrar a les instal·lacions d’un Bioteri del centre d’experimentació amb animals a la Universitat Riverside de Califòrnia USA. El que els membres de l’ALF van trobar dins superaria els límits de crueltat, i seria llavor d’odi contra la ciència.

 

 

Dins del Bioteri van trobar a en Britches. Brithes era un mico bebé de tan sols uns mesos. Les condicions en què aquest es trobava van ser literalment impressionants. Britches es trobava amb les seves parpelles cosides, des dels 2 dies de néixer, per així comprovar si la ceguesa permanent induïa danys cerebrals en el petit macaco. Alhora, li van connectar uns cascos amb benes al cap i el van sotmetre a interminables sessions de decibels.

Locució: Graciela Candela