El cas de Goliath, brutalment torturat pel seu propietari al març del 2012, va ser notícia en els mitjans i en les xarxes socials. Gràcies a la intervenció d’un testimoni presencial, de la policia, de la protectora d’animals Puppy Bilbao, dels veterinaris que el van tractar i de la persona que el va adoptar, Goliath no només va salvar la seva vida, sinó que va poder recuperar-se de les seves profundes ferides , tant físiques com psicològiques.

 

 

Ara Goliath, que va viure lligat a una pesada cadena durant 12 anys fins que el seu amo va decidir matar-lo a cops, gaudeix d’un dolça vida amb la seva família humana i canina.

Fa algunes setmanes es va conèixer la sentència per al maltractador de Goliath, la màxima possible segons l’actual Codi Penal: Vuit mesos de presó i divuit mesos d’inhabilitació per a tot tipus de comerç amb animals.

Gràcies a la professionalitat, la generositat i la col·laboració de moltes persones, la història de Goliath té un final feliç.
Aquest reportatge està dedicat als Goliaths de totes les espècies que pateixen i per als que l’ajuda arribarà massa tard. Afortunadament, cada vegada són més les persones que no estan disposades a mirar cap a altre costat.