Coincidint amb la XIII Mitja Marató de Muntanya de l’Ocejón, a la Serra Nord de Guadalajara, el passat dissabte 1 de juny va tenir lloc la III Assemblea de la Unió Esportiva Vegetariana, a la qual van assistir atletes veganes i vegetarianes de tot l’estat.

Els i les sòcies de l’UDV van arribar a Robleluengo, a Guadalajara, des d’Astúries, Aragó, Catalunya, València, Mallorca, Albacete, Madrid, Valladolid, i Guadalajara.

 

 

Entre socis i acompanyants es van donar cita prop de mig centenar de persones. Alguns van arribar en bicicleta des de Guadalajara vestint els colors del club, mostrant així el caràcter multidisciplinar de l’UDV.

A l’Assemblea es van tractar diversos temes, com les noves equipacions, propostes de congressos o trobades estatals i mètodes de difusió de les activitats.

Va ser també el moment en què molts socis i sòcies es van conèixer personalment, ja que al tenir un caràcter estatal els contactes es realitzen mitjançant les xarxes socials.

En el pla esportiu cal assenyalar el nombre de veggierunners participants. Enguany és el tercer any de participació i el més nombrós a la Mitja de l’Ocejón, amb un total de 16 atletes (més del 10% del total de participants)

entre els que van destacar Marta González i Javier Núñez, que van ocupar la tercera posició de la classificació absoluta femenina i masculina respectivament.

A aquesta participació cal sumar un nodrit grup de membres i simpatitzants de la secció de muntanya que van fer el recorregut caminant per animar i donar suport als i les corredores.