La web del gat Paco neix per difondre la campanya de la Plataforma Gatera sobre tinença responsable de gats “El meu benestar, la teva responsabilitat …” El principal objectiu de conscienciar sobre la convivència entre humana-felina.

El gat Paco és el protagonista de la campanya i ofereix als que tenen al seu càrrec algun gat consells i informacions sobre les necessitats bàsiques per viure i sana en el si d’una família i evitar els abandonaments.

La campanya s’articula al voltant dels cinc eixos que caracteritzen la tinença responsable de gats: coneixement i cura del gat; necessitat d’identificació i cens, esterilització contra la superpoblació, vacunació i seguiment veterinari, i prevenció de l’abandonament.

Tots els continguts estan avalats per l’agrupació de veterinaris de medicina felina de GEMFE.

Juntament amb la pàgina web, també es pot seguir les aventures del gat Paco a través del seu perfil a les xarxes socials de Facebook i twitter.