Amb motiu del Dia Internacional del Veganisme, Igualdad Animal va convocar una marxa el dia 1 de novembre des de plaça Catalunya de Barcelona fins a la plaça de Sant Jaume.
En aquest acte es va repartir menjar vegà per exemplificar a través d’una degustació de productes sense explotació animal, que existeix una alternativa ètica dels nostres actes alimentaris.

En el Dia Internacional del Veganisme es realitzen marxes i protestes pels Drets Animals a tots els continents. El Dia del Veganisme se celebra a nivell mundial des de l’any 1994, després de complir 50 anys de l’existència de la Vegan Society (Societat Vegana), fundada per Donald Watson l’1 de novembre de 1944 al Regne Unit.

 

 

El veganisme és la base del moviment pels Drets Animals, ja que el respecte pels animals implica necessàriament que deixem de finançar la seva explotació. Per això, els vegans i les veganes no consumeixen productes d’origen animal en la seva alimentació, no es vesteixen amb peces d’origen animal o no acudeixen a espectacles que utilitzin animals. El veganisme implica exercir el respecte cap als animals en la nostra vida quotidiana, buscant d’aquesta manera avançar cap a un món on deixem d’explotar i matar animals per al nostre benefici. Implica crear un món més just per a tots i totes, independentment de l’espècie a la qual pertanyem.

Dia Internacional del Veganisme a València (DefensAnimal.org):

 

 

Articles semblants

4551