Adolfo Domínguez presenta la seva nova línia de bosses veganes per a l’hivern de 2012. Aquests bosses suposen una alternativa al cuir, aconseguint les seves mateixes qualitats, però respectant els animals. Un concepte innovador per compartir el plaer de la moda amb la consciència tranquil·la.

Tiziana Dominguez, directora creativa de la marca, explica: “Cada vegada som més els dissenyadors que apostem per les alternatives a les pells animals. Ja no és només una qüestió de compromís amb els animals i el medi ambient, els materials sintètics han evolucionat fins a tal grau que sobrepassen amb escreix les possibilitats estètiques i tècniques del cuir. Avui dia, portar pells sintètiques és un signe de modernitat i de glamour. Un clar referent d’això és Stella McCartney “.

La línia de bosses veganes per l’hivern del 2012 forma part de la línia Green Me, el laboratori de moda sostenible d’Adolfo Dominguez que innova amb materials orgànics, reciclats i alternatives que fomentin el respecte als animals. A més, aquesta col·lecció vegana suposa un avanç en la implementació de la seva Política de Benestar Animal, publicada oficialment el 2010.

Articles semblants

4551