El passat diumenge 21 d’octubre Tenerife Vegano va dur a terme un acte per mostrar el rebuig d’aquesta organització a l’ús de cavalls.

L’acte es va desenvolupar en la Platja de les Amèriques d’Adeje al costat d’un dels carros amb cavall que hi ha a la ciutat per a ús turístic. Els i les activistes portaven cartells informatius en els quals manifestaven el rebuig a l’explotació de cavalls usats en els carruatges i alhora demanaven l’abolició de l’esclavitud animal.

Durant les dues hores que va durar l’acte, algunes persones es van interessar per la reivindicació sol·licitant informació sobre els Drets Animals.

“Els cavalls com qualsevol altre animal desitgen ser lliure i per això no considerem acceptable usar-los de cap manera.” Va afirmar José Martín president de l’associació.

Tenerife Vegano és una organització que defensa una postura abolicionista i antiespecista per considerar que els animals no humans mereixen respecte de la mateixa manera que els humans, ja que disposen d’interessos propis que s’han de tenir en compte.