Els protagonistes de “Los Protegidos” i “La Fuga” s’uneixen a l’organització internacional AnimaNaturalis per exigir un circ sense animals a Espanya. Els actors Natàlia Rodríguez, Maria Vàzquez i Aiser Etxeandría seran cares de la campanya “Jo vull un Circ Sense Animals” que es llança aquest dijous 11 d’octubre a Madrid.

AnimaNaturalis Internacional llança a Madrid la seva campanya contra l’ús d’animals en circs i espectacles ambulants, i comptarà amb la presència de famoses i famosos que s’han sumat a la causa .

Des de fa quatre anys, AnimaNaturalis ha treballat amb municipis de l’estat espanyol per a pressionar per normatives que acabin amb aquest tipus d’espectacles. Fins ara, gairebé un centenar d’ajuntaments han aprovat reglaments en contra de l’ús d’animals en circs, i el seu nombre augmenta cada mes.

“La societat rebutja la captivitat d’animals, la seva tortura per aprendre trucs ridículs i l’ús desnaturalitzat que se’ls dóna en circs. No hi ha res educatiu en aquests espectacles, i només ensenya a sotmetre amb violència i privació “, expressa Aida Gascón, directora d’AnimaNaturalis a Espanya.

AnimaNaturalis treballa actualment amb ajuntaments de la Comunitat de Madrid, Catalunya, València i les Illes Balears per posar fi als circs amb animals a la major quantitat de ciutats. “Confiem que a Espanya es donaran aviat les condicions per treballar per una llei nacional que acabi amb els espectacles ambulants que involucren animals, i estem avançant per aquest camí”, explica Aida Gascón,