Un Jutjat del Contenciós-Administratiu de Madrid celebra avui un nou judici a un dels 6 activistes de la Fundació Equanimal que el 4 maig 2008 va saltar al centre de l’arena de la plaça de toros de les Ventas per a reivindicar l’abolició de la tauromàquia, ha informat aquest grup en un comunicat.

Segons l’organització, aquesta protesta va suposar un salt qualitatiu en la lluita contra les curses de braus. La Comunitat de Madrid va sancionar als activistes al pagament de 3.000 euros cadascun.

Els defensors dels animals han recorregut aquesta sanció administrativa que, segons ell, “pretén frenar el treball de conscienciació envers el respecte pels animals i tancar els ulls a les demandes de la gran majoria de la societat que vol que la tauromàquia passi a ser un desagradable capítol de la història “.

Alhora que es produeixi el judici a David H. hi haurà una concentració tant de la Fundació Equanimal com d’altres organitzacions com Igualdad Animal i PACMA, que demanaran l’abolició de la tauromàquia i l’absolució de tots els activistes.

Font: europapress.es
Foto: Equanimal