Dos treballadors han estat condemnats després de declarar culpables de múltiples càrrecs de crueltat animal després de la presentació de la investigació encoberta portada a terme per Igualdad Animal. Els enregistraments mostren als homes colpejant als porcs a la granja a Norfolk Harling.

La Cort de Magistrats de Norwich ha condemnat Geoffrey Towell, de 54 anys, de East Harling, Norfolk, a 18 setmanes de presó i inhabilitació per treballar amb animals durant 10 anys. James Dove, de 27 anys i veí de Wymondham, Norfolk, ha rebut una pena de presó de vuit setmanes, a més de la suspensió per a qualsevol activitat ramadera durant cinc anys.

 

 

El jutge de districte Peter Veits va dir que va ser un dels pitjors casos de crueltat deliberada que havia vist.

Jonathan Eales, fiscal, va dir que els càrrecs més greus van ser per Towell pel fet que va colpejar al cap a tres porcs, fins a la mort, amb una barra de metall. A una de les truges, fins i tot, la va colpejar 59 vegades seguides. També va ser acusat d’utilitzar una força excessiva per moure als garrins i tirar d’ells, retorciéndoles les orelles i llançant-los a terra.

El tribunal va escoltar a Dove, el tractorista encarregat d’a ajudar Towell amb els 300 porcs de la granja en els moments de “dificultats sistemàtiques”. Dove va ser gravat patejant als animals i llançant-los per sobre d’una barrera.

Towell va admetre cinc i Dove dos dels càrrecs que se’ls imputaven per causar un “sofriment innecessari” als porcs de la granja, incomplint sistemàticament la Llei de Benestar Animal.

Font: Igualdad Animal
Vídeo: Animal Tv