En el marc de les festes d’estiu de Barcelona i durant 5 dies ha tingut lloc la cinquena edició de la Festa dels Animals de Gràcia, que pretén ser un referent a la ciutat dels temes relacionats amb els animals anomenats de companyia i també amb els animals lliures i els utilitzats per a consum d’alguns humans.

Durant aquests cinc dies hi ha hagut diverses activitats, com la mostra de diferents entitats que han donat informació sobre adopcions, voluntariat, Drets Animals, classes d’educació en positiu per a gossos, concerts, xerrades i degustacions veganes.

 

 

Entre aquestes activitats han destacat les xerrades d’Igualdad Animal sobre Drets Animals i la de Jordi Ferrés i Carles Gomà sobre gats i gossos, a més del ja tradicional sopar vegà solidari organitzat pel Jardinet dels Gats i un concert de rumba com a colofó de la festa el diumenge a la nit. Totes elles activitats que intenten acostar els conceptes de respecte i protecció a tots els animals siguin domesticats o utilitzats per a consum.

En aquesta edició també s’ha realitzat un acte d’homenatge i reivindicació amb la solta de globus recordant a tots els animals que han estat assassinats en nom del mascotisme, l’espectacle, el consum o amb qualsevol altra finalitat.