Dissabte 23 de Juny es va realitzar una concentració a la plaça de La Candelaria de la ciutat de Santa Cruz de Tenerife per a mostrar el rebuig davant la instal·lació autoritzada pel govern de Canàries d’un assecador d’aletes de tauró al municipi de Arico, al sud de la illa de Tenerife.

La concentració va ser convocada per PACMA-Partit Animalista i van acudir animalistes independents de l’illa i l’organització Tenerife Vegano, primera organització canària que promou el Veganime i lluita contra el especisme mitjançant diverses activitats i accions.

Es van llegir dos manifestos; un per part d’Amanda Luis, delegada de PACMA a Canàries i altre per part de José Martín, president de Tenerife Vegano. Es van lliurar folletons a les persones assistents i als vianants, informant-los sobre les pràctiques autoritzades pel govern canari a l’empresa que pretén instal·lar aquest assecador. Així mateix es van recollir signatures per a exigir a les autoritats competents que aquest tipus d’activitats no tinguin cabuda en el territori autonòmic.

Des de Tenerife Vegano expressen el seu rebuig a tota pràctica que perjudiqui als taurons per entendre que disposen de la capacitat de sentir i tenen interessos propis igual que nosaltres.

 

Font: Tenerife Vegano