Tres activistes d’AnimaNaturalis han estat durant una hora atrapats en un recinte per a denunciar el patiment i problemes psicològics, com les zoocosis, que pateixen els animals als zoològics i en altres tipus de captivitat

Per a la portaveu de AnimaNaturalis, els animals tenen interessos diferents als que tenen els humans per a l’exhibir-los en zoos .

 

 

Després de reconèixer que no podien mantenir adequadament als elefants i les seves complexes necessitats, diversos parcs zoològics han pres la decisió de no exhibir més a aquests animals. El zoològic de Detroit va enviar a dos elefants a un santuari, ja que, i segons paraules del seu director: “Així com els óssos polars no prosperen en climes càlids, els elefants asiàtics no han de viure en grups petits i espais reduïts”.

Als santuaris rescaten i cuiden als animals que han estat utilitzats en diferents usos i no són venuts ni es reprodueixen ja que la seva finalitat és cuidar als animals que han estat utilitzats, no crear-ne més que mai podran tenir una vida lliure.

AnimaNaturalis reclama al Zoo de Barcelona que no només deixi de portar animals, sinó que comenci a buscar-los una nova llar apropiada als que ja té.