Fauna Libre va organitzar diumenge a la tarda una concentració silenciosa amb motiu de la corrida que se celebrava a la Plaça de Toros d’Elda.

L’acte va contar amb la participació de 50 voluntaris, dels quals 10 activistes van simular diferents expressions culturals, tals com música, pintura o fotografia. La resta de participants es van situar darrera d’una pancarta on es llegia “La tortura no és cultura”, van romandre amb un adhesiu a la boca durant tot l’acte en les quals es llegia, escultura, dansa, poesia o dibuix. I finalment una pancarta amb el lema “Això si és cultura”.

 

 

Segons paraules del portaveu de l’associació, “la representació ha volgut convidar a la reflexió, doncs el dret a la vida de qualsevol animal ha d’estar per sobre de tot. No ens oposem a la cultura, per això hem volgut mostrar les múltiples formes que evidencien que art o cultura, no poden implicar la vida de cap animal”.

Per a finalitzar aquesta convocatòria, es va donar lectura a un manifest en el qual es defensava el dret a la vida i posava de manifest el descens d’interès del públic en general cap a la tauromàquia.