Avui 24 d’abril, Dia de l’Animal de Laboratori, estrenem a la TDT aquest documental sobre l’experimentació amb animals produït per l’Institut Nina Rosa.

És una crítica a la vivisecció. En ell estudiants, professors, doctors i activistes qüestionen des de l’ètica i la lògica (que van de la mà) aquesta cruel i innecessària pràctica, posant sobre la taula un debat poques vegades tingut en compte dins dels cercles acadèmics, educatius i de la vida quotidiana.

 

 

Cent milions d’animals són assassinats cada any en el món en el nom de la ciència. És una de les més absurdes matances d’éssers sensibles que s’han perpetrat al llarg de la història en aquest món anomenat civilitzat. Veure aquesta pel·lícula és veure què passa a la teves esquenes, ja que milers de productes comprats a diari són posats a prova en animals innocents i indefensos.