Notícies — 14 abril 2012
El Rei es trenca el maluc caçant elefants

El rei Juan Carlos ha estat operat aquesta matinada d’una fractura de maluc, segons ha informat la Casa del Rei a través d’un comunicat. El Monarca, de 74 anys, es trobava en una viatge caçant elefants a Botswana quan, estant en el campament de l’expedició dels caçadors, va caure. Va ser traslladat urgentment a Madrid, on de matinada el doctor Ángel Villamor l’ha operat. En la intervenció li han col·locat una pròtesi.

Villamor és el mateix metge que l’any passat el va operar del genoll i després del peu. Segons els terminis habituals en aquest tipus d’operacions Juan Carlos estarà ingressat a l’Hospital USP San José uns 10 dies i haurà d’estar de baixa almenys 45 dies més (5 dies a la clínica i 40 de recuperació).

La reina Sofia va marxar el divendres en vol regular a Grècia per celebrar la Pasqua acompanyada dels seus germans i no està previst que torni fins d’aquí un parell de dies.

El Comunicat sobre l’ingrés hospitalari de Sa Majestat diu:

Sa Majestat el Rei ha estat intervingut quirúrgicament del seu maluc, aquesta matinada, a l’Hospital USP San José (Madrid) pel Dr Ángel Villamor.

Juan Carlos havia patit una fractura en tres fragments del maluc dret, associada a artrosi de l’articulació. S’ha realitzat una reconstrucció dels fragments de la fractura femoral, col·locant en el mateix acte quirúrgic una pròtesi de maluc.

Sa Majestat el Rei va ingressar ahir a la nit al citat hospital al seu retorn d’un viatge privat a Botswana, on es va fer mal el maluc en una caiguda accidental.

En les properes hores, es farà públic un comunicat mèdic més detallat .

Es dóna la circumstància que el nét major del Rei, Felipe Juan Froilán, es troba també ingressat en una altra clínica a conseqüència d’un accident amb una escopeta.

Gran aficionat a la vela i la caça

La vela i la caça són les dues grans aficions de Juan Carlos després d’abandonar l’esquí després patir una aparatosa caiguda. El Monarca està considerat com un excel·lent caçador i posseeix diversos rècords. Durant anys ha acudit als vedats de Alberto Alcocer, Samuel Flores, Isidoro Álvarez i Florentino Azuaya. En els últims temps ha sigut habitual que acudís a La Comanda de Mudela, a Ciudad Real, on l’especialitat és la perdiu roja.

Després de les seves últimes lesions i per poder suportar les llargues jornada de caça, s’ha fet fabricar un cadira especial ergonòmica amb respatller i braços perquè pugui descansar. El rei té una esplèndida col·lecció d’escopetes. La seva marca preferida és Kemen.

Font: El País

Més informació sobre com són els elefants: Roda de premsa de Joyce Poole (experta en elefants)

Artículos relacionados

Compartir

About Author

admin

Comentarios

  1. todos estos que estais en conra de a caza y de que se maten animales supongo que sereis vegetarianos no????? seguro que mas de un entrecott os habeis metido…. hipocritas que sois uns hipocritas! viva la caza!

    • seguro que te has comido tu muchos entrecot de elefante,una cosa es criar animales para beneficio humano y otra cazarlos para disfrutar del placer de matar si fuera por mi te ataba aun árbol y te pegaba perdigonadas tontodeculo

  2. Lo que más me fastidia es que en España no conseguimos acabar con la monarquía ni por accidente. Llevan ya dos esta semana y ahí siguen…

  3. Lamento que en la actualidad se sigan practicando semejantes brutalidades. Cuando la humanidad va a comenzar a respetar a estos seres que no son menos que nosotros, al contrario, creo que están más cerca del creador que nosotros, ellos no han hecho guerras, no han torturado, nos enseñan constantemente el respeto que le tienen a la naturaleza…y el “rey” los mata? Que verguenza! Ya recibirá su castigo divino. Olé por eso!

  4. Que ejemplo de “alcurnia” y “aristocracia” matando animales por diversión en pleno siglo XXI, no le da vergüenza a la gente estúpida? Que creen que porque son Reyes se sienten Dioses? Se merecía eso y mas, todo se regresa y ojalá lo pague mil veces mas.

  5. Ahí te mueras cazando!!!!

  6. Si estaba haciendo tiro al plato, bien, pero si es cierto que estaba cazando elefantes, lástima que no se pegara un tiro en la cabeza, un “hijoputa” menos (como cualquier cazador, se merece eso).

  7. No es que éste hombre siempre se accidente trabajando (esquiando o en el arriesgado ejercicio de asesinar elefantes, con mira telescópica y lo más lejos posible), lo que pasa es que la monarquía se ha vuelto republicana extremista. Atad cabos, el nieto se dispara confundiendo la cabeza con el pie y el monarca intenta agredirse cayéndose

Deixa un comentari