Dilluns 26 de març es va celebrar el II Sopador Vegà Benèfic per al Santuari El Hogar de Luci que va contar també amb la participació de Vegan Bunnies que van sortejar xapes entre els assistents i van recaptar diners amb les seves vendes per a ajudar a dur la Clara al Santuari.

El Hogar de Luci té pocs dies per a reunir 1.000 euros per a dur la Clara, una vedella que en aquests moments està sent explotada, al santuari.

Cada dos euros la duen 1km més prop del Hogar de Luci. Aquests 1.000 euros necessaris serviran per a portar la Clara a la seva nova i definitiva llar, una llar on la seva destinació serà la que hauria de ser para tots els animals: viure la seva vida.

El recorregut que farà el transport, des de la zona nord de Madrid fins al poble on està Clara, té un cost de dos euros per quilòmetre per a poder cobrir el viatge d’anada i tornada, cada 2 euros donats apropen la Clara cap a la seva llibertat.

Gràcies a la generosa donació de Natalia Belizon, Clara no vindrà sola, dos companys podran acompanyar-la en el seu viatge per a vetllar que ella es trobi bé en tot moment, tingui l’aigua que necessiti i comenci a acostumar-se a les veus amigues que cuidaran d’ella per a sempre.

El Hogar de Luci anirà actualitzant tots els dies el mapa amb els quilòmetres que duen coberts per a acostar la Clara al seu alliberament.

Als Sopadors organitzats a Barcelona han participat multitud de persones i tot el recaptat servirà pels propòsits de l’alliberament dels animals explotats.

Per a més informació sobre les formes de col·laborar amb l’alliberament de Clara: www.elhogardeluci.org

 

PANORAMA: “El hogar de Luci”