El PACMA aconsegueix 8.619 vots en les eleccions al Parlament d’Andalusia i 1.395 per a la Junta General del Principat d’Astúries, a falta que es comptabilitzi el vot de residents a l’estranger.

PACMA es presentava per primera vegada en la seva història a les eleccions al Parlament andalús, convertint-se en la setena força política a Andalusia i en la quarta extraparlamentària.

Al Principat d’Astúries, malgrat l’avançament inesperat d’aquests comicis i l’elevat índex d’abstenció, onze punts superior a l’anterior convocatòria, s’ha situat com novena força política i quarta extraparlamentària.

Els representants del PACMA es mostren satisfets dels resultats obtinguts a pesar del silenci dels mitjans sobre les seves candidatures en campanya i les irregularitats ocorregudes en alguns col·legis electorals, sumat al context social i el baix percentatge de vot registrat en aquestes eleccions, ja que, segons ells, “és especialment significatiu, en la situació econòmica actual, sobretot a Astúries on s’han convocat tres eleccions en deu mesos. Sens dubte, resulta esperançador que més de deu mil persones a Andalusia i Astúries hagin optat per donar el seu suport al Partit Animalista”.

Font: PACMA