La Plataforma Badalona sense Correbous presenta “La Última Faena, Vida y Mort  de “El Pilarico”, el proper dissabte 24 de març a les 20h. al Círcol Catòlic.

Presentada per Fake Club Productions, la Última Faena parla d’Alvaro Munera i la seva transformació motivada per una envestida a la plaça de toros de Munera. Després de reflexionar sobre les circumstàncies que van rodejar la seva fatídica caiguda, que el va deixar paralític, Munera se n’adona de la mentida que envolta el seu passat com a torero. Una historia de superació personal on la cara i la creu del destí transporten l’espectador a paisatges interns, el trajecte des de la fama fins a la sang i el dolor.

Creada al novembre de 2011, la Plataforma involucra a més de 25 entitats i pretén conscienciar a la ciutadania de Badalona sobre el maltractament que suposa el correbou i pressionar als polítics de l’ajuntament per a prohibir aquestes pràctiques.

La representació teatral de La Última Faena tindrà lloc a les 20h. al Círcol Catòlic de Badalona, amb un preu de 10 euros i es podrà aconseguir l’entrada el mateix dia de la representació, on també es podrà signar el manifest contra els correbous a Badalona.