dijous 1 de Març Igualdad Animal ha tancat la campanya contra l’us d’animals com a vestimenta amb un acte a la plaça Sant Jaume de Barcelona.
Allà, els activistes han mostrat abrics de pell reals amb el seu preu real: el preu en vides que han fet falta per a confeccionar-los.
També han mostrat cartells amb imatges del patiment al que son sotmesos els animals per part de la industria pelletera i han repartit tríptics informatius per conscienciar a la societat sobre aquesta cruel i injusta industria, així com les alternatives que tenim al nostre abast.

Entre les accions que Igualdad Animal ha portat a terme dins de la campanya contra l’us d’animals com a vestimenta destaquen els salts a la passarel·la Cibeles i la investigació que es va realitzar sobre les granges de visons. Els resultats d’aquesta investigació es poden veure aquí:

www.granjasdevisones.es

Fotografies: Ale Miyagui

 

Acte de la campanya a Tarragona: