Activistes d’Igualdad Animal han realitzat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, un acte de protesta contra l’ús d’animals com a vestimenta. Nou activistes s’han engabiat mig nus simulant les ferides i amuntegament que pateixen els visons a les granges, per a denunciar aquesta indústria de la pell.

Es calcula que només a Espanya, la indústria pelletera es cobra la vida d’uns 350.000 visons l’any. Amb aquest acte s’inicia una campanya que portarà a terme aquesta organització a Catalunya contra l’ús d’animals com a vestimenta, en la qual es realitzaran accions similars a ciutats com Tarragona, Lleida i Girona amb la finalitat de conscienciar la població sobre el seu poder per a canviar la realitat dels animals amb les seves decisions de compra.

 

 

Des d’Igualdad Animal han realitzat un intens treball de conscienciació sobre el patiment dels animals utilitzats i explotats per la indústria pelletera. Entre altres accions, han saltat durant tres anys consecutius a les desfilades de la Passarel·la Cibeles i han tret a llum imatges inèdites, tant de l’explotació a les granges com del gasejament dels visons, investigacions que, per la seva gran repercussió mediàtica, han estat el detonant que, alguns activistes d’Igualdad Animal i d’Equanimal, hagin estat detinguts i imputats per actes que no han comés a l’estat espanyol.

Els resultats de les investigacions que ha realitzat Igualdad Animal a la indústria pelletera espanyola poden veure’s a la pàgina www.GranjasDeVisones.es

Aquesta campanya, com totes les que porta a terme Igualdad Animal, pretén promoure el respecte cap a tots els animals en general i, en particular, aconseguir la prohibició de les granges de visons igual que ha ocorregut en països com Anglaterra o Àustria amb aquest tipus d’explotacions.