Dilluns vinent, 16 de gener, tindrà lloc a Madrid el primer judici a un dels 6 activistes que van saltar per primera vegada al ruedo d’una plaça de toros, a las Ventas de Madrid, per a reclamar la fi de la tauromàquia.
La Comunitat de Madrid va imposar una sanció administrativa de 3000 euros a cada activista, multa que va ser recorreguda al jutjat contenciós-administratiu de Madrid. La sanció ascendeix en total a 18.000 euros.

Per a mostrar la indignació amb aquesta injusta i desorbitada sanció que pretén frenar el treball de conscienciació cap al respecte pels animals, Equanimal demana que es doni suport als activistes que van dur a terme pacíficament aquesta acció per a exigir l’abolició de la tauromàquia.

Per això, organitzen una protesta enfront del jutjat el dilluns 16 de gener a les 11:00h al c/ Montera cantonada Gran Via.

Vídeo d’Equanimal d’aquesta històrica acció: