Barcelona degusta, el salo de l’alimentació per al consumidor, s’ha celebrat els dies 2, 3 i 4 de desembre al recinte de Monjuïc de Barcelona. Amb periodicitat anual, aquest quart any, ha tingut en un stand compartit els establiments Gopal i Lujuria Vegana. Aquestes dues empreses ofereixen una opció ètica per als consumidors, ja que tots els productes que el·laboren no contenen cap ingredient d’origen animal.

El públic assistent va poder comprovar que aquest tipus d’alimentació apart de ser ètica, és molt saborosa i variada. Des de plats tradicionals el·laborats amb substitutius de la carn, peix, ous i llet, fins a noves propostes culinàries i alta reposteria.

 

 

Aquests dos establiments formen part de l’oferta vegetariana i vegana de Barcelona, cada vegada més demandada pels consumidors, per contenir productes lliures d’explotació animal.