Organitzat per Rebelión Animal Radio i Ràdio RSK, el cicle de cinema “la carn és feble, 4 mirades sobre els animals” pretén mostrar quatre mirades sobre els animals partint de conceptes com el veganisme, l’antiespecisme i l’alliberament animal.

La carn és feble, No mataràs, Animal Liberation (Story in the making) i Tot canvia, la Llar de Lucy (EHL El hogar de Lucy) permetran descobrir les diferents tendències teorico-pràctiques i conceptes com l’abolicionisme, els drets animals, la desobediència civil, l’activisme i altres per informar i comprendre el que habitualment no veiem ni podem entendre.

També es tractaran altres temes relacionats de forma indirecta amb l’ètica i el respecte cap als altres animals, com ara la salut humana, el medi ambient, el consumisme i el pensament i l’acció cap a la construcció d’un nou món que és possible.

Passis:

13 d’octubre: “La carn és feble” (2005)
27 d’octubre: “No mataràs” (1993-2004)
10 de novembre: “Animal liberation (story in the making)”
24 de novembre: “La llar de Lucy” (2010)

 

http://www.canbaste.com/


Mostra un mapa més gran