Per primera vegada a Llinars del Vallès s’ha organitzat una jornada dedicada als Animals dins de la Festa major de la població.

Durant la jornada s’han realitzat diferents actes com les exhibicions d’agility a càrrec del Club Scooby Dog, tallers d’obediència bàsica, passarel·la d’animals en adopció de les associacions APAG de Granollers, Vilanimal de St. Antoni de Vilamajor i Amics de Balenyà, Seva i Osona, tallers per a criatures fomentant el respecte cap a tots els animals, Concurs a carrèc de la Plataforma “Jo Estimo a la meva Mascota” amb lliurament de premis pera tots els participants i sorteig solidari a favor dels animals sense llar i una xerrada sobre els gats i el seu comportament a càrrec de Glòria Boix.

L’Elisabeth Macarro, terapeuta floral especialitzada en animals, terapeuta conductual i educadora canina i promotora d’aquesta festa ha explicat que: “la jornada ha estat un èxit, hi ha hagut quatre adopcions, i s’ha donat a conèixer diferents teràpies pels animals que ajuden a evitar el seu abandonament i patiment degut a conductes indesitjades o malalties, com són les Flors de Bach i la Kinesiologia”.