Documental realitzat per FAADA en motiu del Festival Internacional pels Drets Animals (FIDA) 2010 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

El FIDA preten reflexionar sobre el respecte que mereixen els animals, en un espai únic i espectacular, i envoltats d’imatges d’animals en llibertat, el FIDA pretén fer-nos reflexionar sobre el respecte que mereixen els animals amb qui compartim el Planeta.

Va celebrar la seva primera trobada a la ciutat de Barcelona per tractar-se de la primera gran capital a nivell mundial en declarar-se Amiga dels Animals l´any 2004. Aquest esdeveniment pretén ser un acte de referència amb transcendència internacional que marqui un precedent elevant la consciència de la societat barcelonina davant el respecte envers els animals, la natura i la vida a la nostra Terra.